Zijn is als een druppel, die stil water in beweging brengt...


Inspiratie - Oefengroep

Hoe fijn is het om met elkaar te mediteren en je eigen beoefening levendig te houden. Hoe fijn is het voor mij als trainer om kennis en positieve ervaring over te dragen. Daarom is er maandelijks een inspiratieavond in Bathmen.

Mindfulness heeft een heilzaam effect op lichaam en geest, brengt rust in the monkey mind door gericht focussen. Het structureel blijven toepassen in de hectiek van alledag vraagt om discipline, aandacht en tijd nemen voor jezelf. De winter inspiratie avonden nodigen daartoe uit én tot zelfreflectie op jouw leven in het huidige moment en behoeften daarin. Samen mediteren en (leren) luisteren vanuit het hart werkt ondersteunend voor jezelf en de ander.

Er staat een reeks avonden gepland tot in de zomer. De bijeenkomsten duren anderhalf uur per keer en zijn opgebouwd rond thema’s als  de kracht van: aandacht, het 5e element hout, adem, stilte, de zintuigen, de wijsheid van het lichaam, veerkracht, compassie enz. 

Deelnemers kunnen elk gewenst moment instappen, mits ervaring met mindfulness of vanuit andere traditie.

Programma: welkom, thema, korte luistercirkel en mediteren (zit, lig en/of loop).

Tijd Tijd: 19.30 - 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur, we starten stipt op tijd.

Data: 11 januari | 15 februari 2024 | | 28 maart 2024 | 18 april 2024 | 19 juni 2024 | Extra 24 juli 2024 (zomeravond inspiratie aan de IJssel)

Samenkomst: meditatiezolder (boven praktijk), Oranjelaan 10 in Bathmen. Woon je ver weg of neem je liever vanuit je eigen vertrouwde plek deel, dan is het mogelijk om gelijktijdig online deel te nemen via Zoom.

Deelname is op basis van dana.

Praktisch: Meld je aan voor de appgroep bij Mariet op: 06 2713 6069 wanneer je eerder een training of retraite hebt gevolgd. Heb je elders een training gevolgd en interesse in deelname? Voel je van harte welkom en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek (online of telefonisch), waarna je toegevoegd wordt aan de appgroep.